Chalets Kasteel Ooijen

Kasteel Ooijen en haar facilteiten

Het 5 sterrenpark Kasteel Ooijen is een waar eldorado voor de levensgenieter waar iedereen graag naartoe gaat en zorgeloos verblijft. Op een bijzondere plek waar natuur en water uw buren zijn. Middelpunt is een kasteel uit de 16e eeuw met authentieke tienderschuren.

De accomodatie is veelzijdig. Zo zijn er een royaal verwarmd zwembad met waterglijbaan, tennisbaan, eetcafe, kleine campingwinkel, restaurant, sfeervol terras, theaterzaal, speeltoestellen, kasteelappartementen en een gastvrije receptie waar ze u graag van dienst zijn.

Recreatiepark Kasteel Ooijen is gelegen in de kop van Limburg nabij de kronkelende rivier de maas, ingebed in het schilderachtige landschap temidden van pittoreske kerkdorpjes. Broekhuizenvorst ligt op geringe afstand van Venlo en Venray in een prachtige omgeving met onbegrensde mogelijkheden om intens van uw vrije tijd te genieten. Uitgestrekte bossen, heidevelden en ruige zandverstuivingen van de maasduinen, de maas, Arcen met zijn kasteeltuinen en thermaalbad. Via een grensoverschrijdend knooppunt fietsroutesysteem kunt u al het mooie van dit gebied ontdekken. Even golfen of met uw hengel de rust van het water opzoeken, zeilen, waterskien of een culturele rondtocht langs historische steden of pittoreske plekjes. Het kan allemaal